Terugblik Startersdag 2017

Op 19 april hebben wij bij mogen dragen aan de Startersdag Leeuwarden in de Kanselarij. Een dag speciaal opgezet voor pré-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven. Tijdens deze dag hebben wij kennis mogen maken met veel leuke, gedreven starters en een seminar mogen geven over ‘websites en online marketing’.

Op de startersmarkt hebben wij contact gemaakt met meerdere interessante bedrijven die starters vanuit hun eigen ervaringen konden informeren en helpen bij het starten van een eigen onderneming. Zelf hadden wij ook een stand ingericht om starters te helpen bij online vragen en om kennis te maken. Wat een inspiratie en passie! We hebben veel verschillende ideeën en richtingen voorbij zien komen. We spraken onder andere een aantal ZZP’ers, een tweetal die een eigen theehuis wil beginnen en ambitieuze studenten. Wij zijn ontzettend enthousiast geworden van al deze startende ondernemers en hun leuke ideeën en verhalen.

Daarnaast hebben we een seminar gegeven over websites & online marketing. Waarbij Bas inging op een aantal vragen zoals: ‘Waar moet ik opletten bij het maken van een website?’ ‘Hoe verkoop je diensten of producten online?’ en ‘Hoe zet je sociale mediakanalen efficiënt in?’ Hiernaast zijn er nog een aantal basistips op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) gedeeld. Tips waardoor je kunt zorgen dat je website breder onder de aandacht komt van je potentiële klanten.

Heb jij de seminar bijgewoond en wil je de sheets terugkijken? Download dan de sheets van deze seminar. Mocht je alsnog een brandende vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@stukjedesign.nl of telefonisch op het nummer 058 2011 997.