Bos Incasso

Landelijk incassobureau met vier vestigingen

Bos Incasso

Bos Incasso is een landelijk incassobureau. Met nadruk op een klantgerichte aanpak, regelen zij het debiteurenbeheer voor verschillende bedrijven. Naast dit leveren zij ook diensten voor particulieren. Bos Incasso helpt mensen om uit schulden te komen en te blijven door beter inzicht te krijgen in hun financiële situatie.

In samenwerking met Junction hebben we een concept gemaakt voor de website die vervolgens volledig door ons werd gerealiseerd. We hebben in de concept fase gekozen voor een duidelijke splitsing tussen particulier en zakelijke dienstverlening.

Bos Incasso

Prettige samenwerking en we zijn erg tevreden over het eindresultaat!

De website is responsive en volledig geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te laden. Voor crediteuren hebben we mini betaalsites gemaakt die in het compleet nieuwe Websocial CMS zijn aan te maken en te beheren. Hierbij worden op de achtergrond koppelingen gemaakt met iDEAL betaalomgevingen die per crediteur verschillen.

Verder wordt er in de website gebruik gemaakt van verschillende complexere formulieren en overige online betaalmethodes. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de manier van samenwerken.