Buggy verhuur Texel

Buggy verhuur Texel

Buggy verhuur Texel

Buggy Verhuur Texel is een startende onderneming op Texel. Zij verhuren buggy's op Texel en hadden hiervoor een online reserveringssysteem voor nodig. Na een enkele bespreking kwamen we erachter dat zij eigenlijk behoefte hadden aan een online concept dat de stoerheid van het buggy rijden combineert met de natuur van het mooie Waddeneiland Texel.

Zij hadden nog geen huisstijl waar wij ons aan moesten houden en hadden alle vrijheid in de look & feel van de website. 

We hebben ervoor gekozen om de bezoeker direct de sfeer te laten proeven van het rijden in een buggy op Texel. 

Buggy verhuur Texel

Perfecte planning en communicatie. Een dag voor de deadline online waarbij ze op die dag ook nog de vertalingen voor ons geregeld hebben.

Dit hebben we gedaan door de buggy uit het beeld te laten komen met op de achtergrond de duinen op Texel, een blauwe lucht en een groepje mensen die enthousiasme uitstralen.

Doordat Buggy Verhuur zich voornamelijk moet richten op toeristen die het eiland bezoeken, was het belangrijk dat de website in meerdere talen beschikbaar moest zijn. Via het Websocial CMS kunnen zij gemakkelijk verschillende talen beheren en er is voor nu gekozen voor Nederlands, Duits en Engels. Ook het reserveringssysteem geeft antwoord in het Nederlands, Duits en Engels.