Carierre center

Een opleidingscentrum voor bedrijven en particulieren

Carierre center

We kregen de opdracht om een nieuwe website te maken voor hun opleidingscentrum. De website is ontworpen in de kleuren van hun logo en in een geheel nieuw jasje. Kandidaten en klanten van Carrière Center moeten zich via de website kunnen aanmelden. Dit kon voorheen nog niet.

In het Websocial CMS kunnen zij alles aanpassen wat zich op de website bevindt. Een uitdaging was om het gewenste cursussysteem te maken. Hierin is veel variabel en een standaard aanmeldingsformulier hiervoor is niet voldoende. 

Carierre center

De invoer van opleidingen is erg flexibel. Het scheelt ons zee├źn van tijd nu bedrijven en particulieren zich kunnen aanmelden via de website en direct een factuur krijgen.

Het is nu zo gemaakt dat aan de hand van de keuzes van het bedrijf of de kandidaat het aanmeldingsformulier wordt opgebouwd.

Nadat de basis gegevens zijn ingevuld, kunnen kandidaten direct afrekenen en kunnen bedrijven de gegevens per kandidaat invullen. Na te hebben afgerekend via iDEAL (hiervoor is Omnikassa gebruikt) wordt er automatisch een factuur gegenereerd en gemaild na zowel Carrière Center als naar de klant.