De Wadden

Huur een vakantiehuisje op de Waddeneilanden!

De Wadden

DeWadden.nl is een onafhankelijke boekingswebsite voor de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ze bieden verhuurders de mogelijkheid om hun accommodatie er tegen een jaarlijkse vergoeding op te zetten en vakantiegangers kunnen gemakkelijk hun boeking plaatsen.

De website is één grote interactie. Bezoekers kunnen op verschillende manieren zoeken naar een accommodatie en verhuurders kunnen zelf hun accommodatie toevoegen en bijhouden. Ook het voldoen van de jaarlijkse contributie verloopt automatisch.

De Wadden

We hebben ervoor gekozen om in plaats van een backend CMS de beheerdersfuncties op de front-end in te bouwen. Zo heb je niet een apart CMS maar kun je op de website zelf inloggen voor het beheer.

Zodra een verhuurder inlogt kan de verhuurder zijn of haar accommodaties beheren. Dit kunnen er dus meer dan één zijn. Ze hebben controle over de omschrijving van de accommodatie maar ook de periodieke prijzen, faciliteiten, foto's, reserveringen, beschikbaarheidskalender en meer.

Het unieke aan deze website is onder andere dat er een compleet facturatieprogramma achter zit. Dit houdt in dat er automatisch betalingen worden gegenereerd,  er af te rekenen is via iDEAL en dat er automatisch facturen worden opgemaakt in PDF formaat. Er loopt een automatisch proces om te kijken of de verhuurder al betaald heeft, is dit niet het geval dan wordt er automatisch een herinneringen aangemaakt en verstuurt per e-mail.