Drankenspeciaalzaak Jelle

De specialist op het gebied van dranken.

Drankenspeciaalzaak Jelle

Drankenspeciaalzaak Jelle is de specialist op het gebied van zowel lichte als sterke dranken. In de winkel is een ruim aanbod te vinden en is er van alles te proeven. Wij zijn gevraagd om de unieke uitstraling en beleving van Drankenspeciaalzaak Jelle vast te leggen en te vertalen naar een website.

Tijdens ons eerste gesprek hebben wij de wensen en doelen van de website in kaart gebracht. Op basis hiervan zijn wij aan de slag gegaan met het maken van schermontwerpen. Met behulp van mooie foto's is het ons goed gelukt om de sfeer op te nemen en over te brengen in ons ontwerp.

Na de goedkeuring van het ontwerp zijn wij aan de slag gegaan met het bouwen en vullen van de website. Voor de aanbod pagina hebben wij ruim 150 foto’s gemaakt om een beeld te schetsen van het uitgebreide aanbod van Drankenspeciaalzaak Jelle. 

Drankenspeciaalzaak Jelle

De website heeft een unieke uitstraling waarin de producten goed tot hun recht komen. Subtiele animaties maken de homepagina dynamisch en laten bezoekers gemakkelijk het assortiment bekijken. Naast het assortiment is op de website ook meer informatie te vinden over het verhuur, Drankenspeciaalzaak Jelle en worden bezoekers via de nieuwspagina op de hoogte gehouden van de laatste leveringen en proeverijen.

Wij hebben met veel plezier gewerkt aan het maken van de website en de productfoto’s. Als vervolg zullen wij ons bezighouden met de online marketing om meer bezoekers naar de website en winkel te brengen. Door potentiële klanten kennis te laten maken met Drankenspeciaalzaak Jelle willen wij ze overtuigen om langs te komen en de producten te proeven.