Onz365

Ondersteuning met Office 365 met de menselijke maat.

Onz365

Onz365 helpt organisaties om slimmer samen te werken op basis van Office 365. Hierbij hanteren ze mensgerichte methoden die losstaan van de gebruikelijke aanpak die menig bedrijf heeft gehanteerd. Wij zijn gevraagd om een moderne website te bouwen voor dit moderne bedrijf.

Onz365 richt zich als organisatie op de (mogelijke) eindgebruikers van Office 365. Hierdoor hebben ze een zeer mensgerichte aanpak waarbij ze zowel mens als organisatie ondersteunen om strategische organisatiedoelstellingen te realiseren. Voor de website van Onz365 is het van groot belang dat deze is afgestemd op de bezoeker.

Onz365

Onz365 helpt organisaties het volledige potentieel van Office 365 te benutten.

De website van Onz365 is structureel opgebouwd om bezoekers de informatie te tonen die voor hun van toepassing is. Bezoekers kunnen uit een aantal verschillende scenario’s het scenario kiezen die aansluit op hun situatie. Van het gekozen scenario wordt bijpassende informatie getoond en de aansluitende diensten van Onz365 die ondersteuning bieden op deze situatie.

Het unieke menu maakt gebruik van een aantal animaties en laat de verschillende onderdelen van de website overzichtelijk zien. Daarnaast is de contact knop altijd makkelijk te bereiken doordat deze in de ‘navigatiebalk’ is ingebouwd. De website is geschikt voor ieder type apparaat door het responsive design.

Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Onz365 om een website te ontwikkelen die afgestemd is op de gebruiker.