OUT OF THE BOX

Een nieuwe winkelervaring!

OUT OF THE BOX

OUT OF THE BOX is de nieuwe winkel ervaring in het centrum van Leeuwarden. Zij bieden bedrijven en particulieren aan, om hun eigen producten en/of diensten ten toon te stellen in hun fysieke winkel. Op deze manier biedt OUT OF THE BOX ondernemers die net buiten het centrum zitten de gelegenheid om hun producten te verkopen in een winkel op A-locatie en hebben (particuliere) webshop houders de kans om hun product ook in een échte winkel te verkopen.

De initiatiefnemers Debbie en Ivo vonden ons via Google en kwamen spontaan bij ons op bezoek. We kregen de opdracht om de website te maken voor hun nieuwe winkel.

OUT OF THE BOX

Stukje Design is voor ons: persoonlijk contact, vakmanschap, meedenken, snel schakelen, enthousiasme en niet in vaste kaders denken. Een perfecte match!

Een heel karwei met het raster ontwerp dat Ivo aanleverde en die wij moesten vertalen in een mobiele website, tablet variant, laptop en desktop versie.

Er was tevens de vraag om hun te helpen met het opzetten van hun social media pagina's ten behoeve van hun online marketing. We hebben voor hun een Facebook en een Google+ account aangemaakt zodat ze tevens correct worden vermeld op Google Maps. Er komt later wellicht nog een Twitter account bij.