Restaurant Spiezz

Specialiteiten restaurant in Leeuwarden

Restaurant Spiezz

Restaurant Spiezz in Leeuwarden is een specialiteiten restaurant dat medio 2014 een nieuwe chef-kok heeft aangenomen die op zijn beurt een nieuwe kaart heeft neergezet. De kwaliteit van de gerechten werd gewaarborgd en beter, terwijl de gerechten voordeliger werden aangeboden.

We werden benaderd om een nieuwe website te ontwikkelen en om hier tevens de online marketing voor uit te voeren.

Er kwamen weinig tot geen reserveringen binnen via de website en de bezoekersaantallen vielen erg tegen. Ook was de website niet geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Op de zoekwoorden 'restaurant Leeuwarden' was restaurant Spiezz niet op de eerste tien pagina's vindbaar.

Restaurant Spiezz

We zijn erg blij met het eindresultaat en zien een enorme stijgende lijn doordat alle uitingen nauw met elkaar samenwerken.

We hebben een compleet concept neergezet voor restaurant Spiezz, met diensten en producten die bestaan uit:

  • Website
  • Online marketing
  • Digitaal scherm
  • Fotoreportage

Sinds wij hun online marketing verzorgen, zijn hun bezoekers met maar liefst 167% gestegen waarbij de gemiddelde sessietijd een stijging maakte van 384%. De bouncertijd daalde positief van 31,82% naar 26,85%. In de afgelopen maanden hebben zij gemiddeld 4 online reserveringen per dag!

Het unieke aan deze opdracht is het digitale scherm dat wij geleverd hebben en nu hangt in hun vitrine. Hierop worden foto's getoond met uitnodigende teksten en aanbiedingen. We kunnen deze via een zelfgemaakte interface vanaf afstand beheren.