Stichting AanZet

Stichting AanZet is een vrijwilligersorganisatie in Friesland

Stichting AanZet

De website van Stichting Aanzet was verouderd en keken naar opties voor een nieuwe website. Eenmaal in gesprek kwamen we er als snel achter dat zij op zoek waren naar een sponsor. Na intern overleg hebben we besloten dit voor hen te doen.

Stichting Aanzet bestaat voornamelijk uit vrijwilligers. Ze behandelen een aantal onderwerpen die zij hebben onderverdeeld in afdelingen. Zo heb je het maatjesproject, PC probaat, steunpunt zelfhulp, sociaal café de Kronkel en ondersteunende afdelingen.

Stichting AanZet

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Op de website van Stichting Aanzet hebben we besloten om de afdelingen te koppelen aan de kleuren uit hun logo. Zo hoef je niet direct te kiezen voor een afdeling en heb je bijvoorbeeld nieuws en fotoalbums onder één verzamelpagina. Zo krijg je geen lege pagina's wanneer een afdeling een keer wat minder te vertellen heeft en stimuleert dit het samenhorigheid doordat de ene afdeling ook bij de andere afdeling betrokken raakt.

Ze zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil je hun helpen door een 'sociaal maatje' te willen zijn van iemand die behoefte heeft aan gezelschap, dan kun je je aanmelden via hun website.