Unyt

Shop met cashback, krijg euro's teruggestort na je aankoop bij een bekende webshop

Unyt

Wij hebben de website voor Unyt Cashback ontworpen en gebouwd. Unyt is een bedrijf dat Wi-Fi levert aan bedrijven die gasten ontvangen. Ze kunnen op die manier de gasten inzichtelijk maken voor de horecaondernemer zonder dit te koppelen aan persoonsgegevens. Een win-win situatie voor zowel ondernemer als gast. Een verjaardagskaartje met korting behoort namelijk ook tot de mogelijkheden!

Iedereen shopt tegenwoordig wel eens op internet. Unyt heeft een concept bedacht waarmee ze bezoekers doorsturen naar een webshop en daardoor commissie ontvangen. De webshops geven alleen commissie aan bedrijven en particulieren kunnen hier helaas geen aanspraak op maken. Via Unyt Cashback kan dit nu wel! Unyt Cashback geeft vooraf inzichtelijk hoeveel procent degene terugkrijgt gestort op zijn of haar e-wallet. Het verzamelde bedrag kunnen zij vervolgens weer laten uitbetalen, direct op hun eigen bankrekening.

Unyt

Ze dachten echt met ons mee om hetgeen wat wij hadden bedacht te perfectioneren. We zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat!

Unyt Cashback vindt het belangrijk dat zij iets doen voor de maatschappij en steunen diverse goede doelen met een gedeelte dat zij hiermee verdienen. Degene die shopt kan zelf ook een voorkeur geven voor één van de vooraf bepaalde goede doelen.

Voor Unyt Cashback hebben wij hun bedachte ideeën omgezet naar een concept en dit vervolgens uitgewerkt in een ontwerp en website. Op de website is zelf alles te beheren. Daarnaast zit er een instinctieve gebruikersmodule achter. De websitegebruiker kan registeren via e-mail en inloggen via e-mail, Facebook of Google+.

Een uniek project waarin veel elementen zitten zoals geautomatiseerde koppelingen om transacties op te vragen, geld te storten op e-wallets en om deze vervolgens weer te laten uitbetalen. Wij hopen dat zij veel bezoekers blij mogen maken door te shoppen met cashback!