Webgeving

Professionele website voor een lage prijs

Webgeving

Webgeving maakt professionele websites voor startende ondernemers voor een voordelige prijs. De techniek achter de websites is afkomstig van ons, de voorkant (wat je ziet) zijn vaste templates die worden aangepast met de kleuren en teksten van de opdrachtgever.

Voor Webgeving hebben we een huisstijl en website gemaakt die goed laat zien wat hun stramien inhoudt en hoe het werkt. Je kiest een template, zij vullen de website en leveren hem vervolgens op. Dit alles voor een eenmalig bedrag van € 599,- en een vast laag maandbedrag voor het CMS, service en de webhosting.

Webgeving

We merken dat bepaalde klanten wel een professionele website willen maar nog geen budget hebben voor een website op maat. Websites van Webgeving zijn later ook gemakkelijk uit te breiden door de goede achterliggende techniek!

De techniek achter hun websites wordt door Stukje Design geleverd. In ons Websocial CMS is iedere template volledig naar wens van de opdrachtgever maken. Voor maatwerk websites waar een vast stramien niet gewenst is wordt dit door Stukje Design verzorgd.