Wijkpanel Binnenstad Leeuwarden

Voor betrokken bewoners die mee willen denken over plannen en maatregelen.

Wijkpanel Binnenstad Leeuwarden

Het Wijkpanel Binnenstad Leeuwarden fungeert tussen de bewoners in de binnenstad en de gemeente. Zij zijn er voor innovaties en organiseren buurtavonden en acties zoals het mooi maken van je geveltuin in de binnenstad. 

Begin 2013 leverde wij hun eerste website op en in 2017 (4 jaar later) mochten wij deze grafisch een facelift geven en technisch compleet vernieuwen. 

Wijkpanel Binnenstad Leeuwarden

Door de mooie upgrade aan onze website laten zij zien aantrekkelijk te willen blijven voor bewoners van de binnenstad.

Gedurende hun werkzaamheden kwam er steeds meer content op de website te staan. Meer dan dat zij in eerste instantie hadden gedacht. De website werd hierdoor minder overzichtelijk en het Wijkpanel had daarom de wens om naast de website zelf anders in te delen, dit te combineren met groot onderhoud aan de website. De website heeft een kleine facelift gekregen (iets moderener) en de techniek van de website is compleet vernieuwd. De website is nu beter responsive en gemakkelijker in beheer doordat zij gebruik maken van ons nieuwste Websocial CMS. Door de jaren heen zijn er veel nieuwe technieken bijgekomen waarvan het Wijkpanel nu ook profiteert.