Online marketing

We creƫren content waar klanten op reageren en stimuleren resultaten

Gevonden worden in Google

Stukje Design weet alles over websites. Wij kennen tientallen manieren om organisch en kosteloos beter vindbaar te worden in Google.

Richt je je op conversie en heb je daar ook budget voor over? Met een goed geconfigureerde Google Adwords campagne kunnen wij dit stimuleren.

Maandelijks sturen wij je een rapport waarin de voortgang inzichtelijk en transparant vermeld staat. Uiteraard met een persoonlijke bijschrift waarin de resultaten worden samengevat.

Over ons

We creëren content

Heb je te weinig kennis van social media? Laat ons je helpen. Wij regelen al jarenlang content voor bedrijven die daar zelf geen tijd voor hebben.

Stukje Design is een voordelig alternatief voor een marketingafdeling. Wij benutten kansen die zich voordoen in de markt die anders blijven liggen.

We schrijven blogs, maken foto’s en schieten video’s met een heldere strategie. We komen met creatieve ideeën om een product te promoten, versturen nieuwsbrieven en zetten actiesites op, zodat er interactie met je doelgroep ontstaat.

Via de juiste kanalen en op de juiste manier weten je klanten dat jij het bedrijf bent waarmee zij een samenwerking moeten aangaan. We linken naar je website en zorgen ervoor dat je wordt gezien.

Goed verhaal, ik wil meer weten

Leuk om te horen, laten we kennismaken. Bel ons op via 058 2011 997.