Websites

Creatieve websites die met de hand worden gecodeerd

Creatieve ontwerpen

We houden van creatieve websites met subtiele animaties. Een website die nauw aansluit bij jou of je bedrijf, die dezelfde goede uitstraling heeft als de dingen waar jij trots op bent. Wij zijn ook trots. Trots op onze handgeschreven code. Trots dat wij een bedrijf zijn dat enkel gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de minimalistische code die wij schrijven scoren al onze websites hoog in de zoekresultaten. Wij leggen de nadruk op de essentie en laten al het overbodige weg. Hoe wij dat precies doen, vertellen we je graag.

Van concept naar website

Websites beginnen bij ons met een concept waarover goed is nagedacht. We schrijven alles uit en maken schermontwerpen, zodat je van te voren weet wat je krijgt. We denken proactief mee en komen met advies dat je kunt verwachten van een professioneel webdesignbureau.

Even van gedachten wisselen? Bel 058 2011 997.
title

Full service, content creatie

Een website moet worden gevuld, nadat deze is opgeleverd. Er komen foto’s, teksten en misschien wel video’s op. Heb je geen content? Dan regelen wij dat. Stukje Design heeft alles in huis om er voor te zorgen dat alles op elkaar is afgestemd. We schrijven professionele webteksten en maken foto’s en video’s met een professionele camera. In sommige gevallen maken we hierbij gebruik van bevriende specialisten. Zo zorgen we ervoor dat deadlines worden gehaald en dat de website goed wordt gevonden in zoekmachines.