Websocial CMS

Zeer gebruiksvriendelijk, veilig en snel CMS met alle mogelijkheden

Gebruiksvriendelijk

Wij krijgen al jarenlang feedback van klanten over het invoeren van content. Dit hebben we meegenomen in de werking ons huidige CMS. Ons CMS doet alles waarvoor het is bedoeld: het beheren van content. Functionaliteiten die je niet kunt gebruiken vind je niet. Alles waarover het CMS beschikt heeft een functie en is logisch te bedienen. Wil je bepaalde content wijzigen dan hoef je er niet om te zoeken en kun je gemakkelijk aanpassingen maken met een What You See Is What You Get tekstverwerker.

Wij maken regelmatig meertalige websites. In ons CMS kun je pagina's selecteren en deze vervolgens gemakkelijk kopiëren naar een andere taal. Dit bespaart veel tijd met het invoeren van content, bovendien werkt de meertalige website op hetzelfde systeem, zoals het hoort!

Demo? Bel ons op 058 2011 997

Snel

Websites horen snel te laden. Hoe langer het duurt om een website in te laden, hoe slechter dit is voor de vindbaarheid van de website. Ons streven is dan ook om iedere website die wij opleveren, zo snel mogelijk te maken. Hier hebben wij een uitgebreide checklist voor die bestaat uit meer dan 100 punten. Deze checklist lopen we na zodra wij een website lanceren en uit ervaring blijkt dat we dit goed doen. Voor minder dan een 8 doen we het niet!

Onze websites zijn onder andere zo snel omdat wij externe bestanden tot het minimum beperken. Door ons krachtige, maar lichte CMS, laden wij alleen noodzakelijke functies in die nodig zijn voor de website. Ons CMS wordt altijd op maat toegepast en hoeft niet alles te kunnen als het daar niet voor bedoeld is.

title

Veilig

Grotere partijen zoals Bos Incasso, het Fries Museum en Atradius vertrouwen op ons systeem, omdat wij kwalitatief maatwerk leveren en specialisten zijn in wat we doen. Door onze ervaring met de grootste programmeerwebsite van Nederland, PHPhulp (waar ons intellectueel eigendom op rust), weten we hoe we kunnen voorkomen dat websites worden gehackt. En dat is niet alleen onze mening...

Een grote verzekeringsmaatschappij heeft een aantal externe internetbeveiligingsbedrijven gevraagd om kwetsbaarheden op te sporen in de door ons opgeleverde websites. Met moeite werden er enkele kleinigheden gevonden. Er werden echter géén lekken aangetroffen waarmee complete websites kunnen worden platgelegd, of waarmee persoonsgegevens buitgemaakt kunnen worden. Hierdoor weten we zeker dat ons CMS veilig en betrouwbaar is en dus beter voldoet dan open source websites. Betrouwbaarheid en veiligheid staat bij onze programmeurs bovenaan de lijst.